Trust Your Body - traject

Heb je interesse in een traject intuïtief eten? Dan gaan we sowieso eerst van start met een vragenlijst en een gratis kennismakingsgesprek. Op die manier kijken we niet enkel of er een match is tussen ons en tussen jou en intuïtief eten, maar beslissen we ook of jij nood hebt aan een traject van tien of van twintig consultaties. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je wel meer wil leren over intuïtief eten, maar dat je niet zoveel werkpunten hebt. Of misschien heb je al wat ervaring, maar wil je toch graag nog wat extra begeleiding? In deze situaties heb jij wellicht voldoende aan een traject van tien consultaties. Begin je van nul wat intuïtief eten betreft of zijn er nog heel wat thema’s waar we kunnen aan werken? Dan zal ik je in ons gesprek een traject van twintig consultaties aanraden.

Met Trust Your Body zorgen we er samen voor dat jij een gezonde levensstijl vindt die bij je past.

Aan de hand van oefeningen gaan we actief aan de slag, zodat jij opnieuw het vertrouwen vindt in je lichaam. Tijdens tien of twintig waardevolle online consultaties komen alle aspecten van het intuïtief eten aan bod. Ik onderzoek waar jij nood aan hebt en hou hier steeds rekening mee. Afhankelijk van jouw behoeften focussen we bijvoorbeeld meer op zelfzorg of op je honger- en verzadigingsgevoel. De eerste consultatie zal een uur tijd in beslag nemen, de andere consultaties duren telkens een half uur. Tussen de consultaties laten we gemiddeld anderhalve week tussen, dus in vijf maanden tijd halen we de intuïtieve eter in jezelf weer naar boven.

FODMAP

Kreeg jij de diagnose prikkelbaredarmsyndroom en wil je graag te weten komen welke voedingsmiddelen jouw klachten veroorzaken? Dan kan je bij mij het FODMAP-dieet volgen in maximum zes consultaties. Dit dieet is geen vermageringsdieet, maar is een wetenschappelijk onderbouwde methode die jou helpt om je klachten te verminderen en te beheersen. Tijdens de consultaties leg ik je graag uit wat het dieet exact inhoudt en volg ik je regelmatig op. Afhankelijk van jouw eetpatroon momenteel, starten we meteen met het dieet of proberen we eerst minder ingrijpende aanpassingen. Tussen de consultaties laten we voldoende tijd tussen, zodat je op jouw tempo kan werken aan een eetpatroon dat jou zo weinig mogelijk klachten oplevert.

Droom jij van een leven waarin je...

Ik kies voor een gewichtsneutrale en persoonlijke aanpak op maat van jouw noden! Benieuwd naar mijn werkwijze?