Suikervrije Brownies

5 from 5 votes
Recipe by Büsra
Servings

6

servings
Total time

30

minutes

Ik kreeg een proefpakket van Pure Via met hun suikeralternatieven. Met de Pure Via Patisserie heb ik deze brownies gebakken. Deze suikeralternatieven zijn op basis van extracten van de stevia-plant. Je kan er heerlijke gebakjes mee maken. Het is ook héél gemakkelijk in gebruik, want het heeft dezelfde verhouding als suiker. Je hoeft dus geen verhoudingens om te rekenen. Hoe handig is dat?!

Ingrediënten

  • 1 ei

  • 60 g stevia (Pure Via Patisserie)

  • 60 g pure chocoalde (gesmolten)

  • 40 g vloeibare bakmargarine

  • 40 g walnoten

  • 30 g bloem

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Klop eerst het ei op samen met de zoetstof.
  • Voeg hieraan de vloeibare bakmargarine en de gesmolten chocolade toe.
  • Doe er daarna de walnoten en bloem bij. Meng tot een homogeen beslag.
  • Giet het beslag in een ingevette ovenschaal of bakvorm en zet in de oven gedurende 20 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt?

Vergeet mij dan niet te taggen op Instagram @onlinedietiste 🤩

Online Diëtiste Büsra Caylar

Ik help jou aan een gezonde relatie met voeding volgens de principes van intuïtief eten.

Droom jij van een leven waarin je...

Ik kies voor een gewichtsneutrale en persoonlijke aanpak op maat van jouw noden! Benieuwd naar mijn werkwijze?