Hey! Ik ben Büsra.

Bij intuïtief eten gaat het er vooral om dat je leert luisteren naar je lichaam. Heel kort samengevat? Je eet wanneer je honger hebt en je stopt met eten als je je verzadigd voelt. Jouw lichaam is perfect in staat om jou te vertellen wanneer en wat je moet eten. Door de vele diëten ben je dat intuïtieve doorheen de jaren wellicht kwijtgeraakt, maar ik help jou graag opnieuw op het juiste pad.

Zelf heb ik ook jaren geworsteld met mijn gewicht en mijn zelfbeeld en ik heb dan ook heel wat diëten achter de rug. Door intuïtief te leren eten, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen in mezelf en in mijn lichaam. Dat vertrouwen wil ik ook aan jou doorgeven, want ik weet wat het is om je niet goed in je vel te voelen. 

Weg met die weegschaal.

Jou helpen doe ik steeds op een heel persoonlijke manier, want ik vind het enorm belangrijk dat ik je kan ondersteunen in de thema’s waar jij het meest nood aan hebt. Op die manier zet jij snel stappen in de goede richting. Ik leer jou gezonde gewoonten aan zonder te focussen op gewichtsverlies, want ik ben ervan overtuigd dat het getal op jouw weegschaal helemaal niks over jouw gezondheid zegt. Door onze samenwerking leer jij omgaan met voeding op een manier waar jij je volledig goed bij voelt.

In onze opleiding tot diëtist zagen we enkel de klassieke kennis over voeding, dus ik startte zelf ook met die klassieke werkwijze. Al snel merkte ik echter dat dit niet werkte. Ik voelde mij er niet goed bij om mijn klanten een strikt schema mee te geven en ik haalde er dan ook weinig voldoening uit. Daarom besliste ik in september om mijn kennis bij te schaven. Ik volgde een opleiding rond een gewichtsneutrale aanpak op basis van de principes van intuïtief eten bij de oprichters van de bodi posi diëtisten: Laura, Nell en Hilde. Ik besliste om zelf een zaak op te starten en mijn werkmethode volledig te veranderen. Ik ben heel trots dat ik nu volledig gewichtsneutraal werk én dat ik mezelf nu ook een bodi posi diëtist mag noemen.

Gaan we samen op pad richting een gezond leven?

Droom jij van een leven waarin je...

Ik kies voor een gewichtsneutrale en persoonlijke aanpak op maat van jouw noden! Benieuwd naar mijn werkwijze?