Roze Couscous salade
Aantal
4
portieBereidingstijd
20
minutesIn het roze is alles toch beter he? 😅💕
Deze couscous salade valt bij ons in de familie goed in de smaak. Wij maken het vaak klaar als bijgerecht, maar ook als lunch is deze roze couscous salade een winner!
Ingrediënten
300 g couscous
300 ml water
1 gekookte rode biet
2 wortelen
1 komkommer
50 g fetakaas
50 g walnoten
peterselie
olijfolie
zout
Bereidingswijze
- Breng gezouten water aan de kook. Voed de couscous toe, roer even en zet het deksel er op. Zet het vuur uit en laat 2-3 minuten opzwellen. Schraap dan los en voed een eetlepel olijfolie toe zodat het niet aan elkaar gaat kleven.
- Rasp de rode biet en wortelen. Snijd de komkommer in kleine blokjes.
- Meng de groenten met de couscous en werk af met gekruimelde fetakaas, walnoten en peterselie.
Opmerkingen
Heb jij dit recept gemaakt?
Vergeet mij dan niet te taggen op Instagram @onlinedietiste 🤩